متابولیسم شما - تبدیل غذا به انرژی - بعضی اوقات با آتش مقایسه می شود. هر یک شامل یک واکنش شیمیایی است که یک توده جامد را تجزیه می کند.
با این حال ، واکنش های شیمیایی در بدن شما به صورت کند و کنترل شده انجام می شود.
هنگامی که همه چیز می سوزد ، یک خاکستر باقی مانده باقی می ماند. به همین ترتیب ، غذاهایی که می خورید ، باقیمانده "خاکستر" را نیز می نامند که به عنوان زباله های متابولیک شناخته می شود.
همانطور که معلوم است ، این ضایعات متابولیکی می تواند قلیایی - که به آن خنثی نیز گفته می شود - یا اسیدی باشد. طرفداران این رژیم ادعا می کنند که زباله های متابولیک می توانند بر اسیدیته بدن شما تأثیر بگذارد.
به عبارت دیگر ، اگر غذاهایی بخورید که خاکستر اسیدی را ترک کنند ، خون شما را اسیدی تر می کند. اگر غذاهایی بخورید که خاکستر قلیایی را نابود کنند ، خون شما قلیایی تر می شود.
طبق فرضیه اسید خاکستر ، خاکستر اسیدی شما را در معرض بیماری قرار می دهد ، در حالی که خاکستر قلیایی محافظ محسوب می شود.
با انتخاب غذاهای قلیایی بیشتر ، باید بتوانید بدن خود را "قلیایی" کرده و سلامتی را بهبود بخشید.
اجزای غذایی که یک خاکستر اسیدی را از بین می برند شامل پروتئین ، فسفات و گوگرد است ، در حالی که اجزای قلیایی شامل کلسیم ، منیزیم و پتاسیم هستند .
►خواکی های اسیدی: گوشت ، مرغ ، ماهی ، لبنیات ، تخم مرغ ، غلات و الکل.
►خنثی: چربی های طبیعی ، نشاسته ها و قندها.
►قلیایی: میوه ها ، آجیل ها ، حبوبات و سبزیجات.
به گفته طرفداران رژیم غذایی قلیایی ، زباله های متابولیک - یا خاکستر - که از سوزاندن مواد غذایی باقی مانده است می توانند به طور مستقیم بر اسیدیته یا قلیایی بدن شما تأثیر بگذارند.
هنگام بحث در مورد رژیم غذایی قلیایی ، درک pH اهمیت دارد. به عبارت ساده ، pH اندازه گیری چربی اسیدی یا قلیایی است.
مقدار pH از 0 تا 14 متغیر است:
♦اسیدی: 0.0-6.9
♦خنثی: 7.0
♦قلیایی: 7.1-14.0
بسیاری از طرفداران این رژیم پیشنهاد می کنند که افراد بر pH ادرار خود نظارت داشته باشند تا از قلیایی بودن آن (بیش از 7) و اسیدی بودن آن (زیر 7) اطمینان حاصل شود.
با این وجود ، توجه داشته باشید که pH در بدن شما بسیار متفاوت است. در حالی که بعضی از قسمت ها اسیدی هستند ، برخی دیگر قلیایی هستند - سطح مشخصی وجود ندارد.
معده شما با اسید هیدروکلریک پر شده است و به آن pH 2-3-3 می دهد - این بسیار اسیدی است. این اسیدیته برای تجزیه مواد غذایی ضروری است.
از طرف دیگر ، خون انسان همیشه کمی قلیایی است و pH آن برابر با 7.36-44.44 است
هنگامی که pH خون شما از حد طبیعی خارج شود ، در صورت عدم درمان ممکن است کشنده باشد
با این حال ، این تنها در موارد بیماری خاص - مانند کتوواکیدوز ناشی از دیابت ، گرسنگی یا مصرف الکل - اتفاق می افتد و ارتباط چندانی با رژیم شما ندارد .
مقدار pH میزان اسیدیته یا قلیائیت یک ماده را اندازه گیری می کند. به عنوان مثال ، اسید معده بسیار اسیدی است ، در حالی که خون کمی قلیایی است.
غذا بر pH ادرار شما تأثیر می گذارد ، اما نه بر خون شما
برای سلامتی شما بسیار مهم است که pH خون شما ثابت بماند.
اگر قرار باشد خارج از محدوده طبیعی قرار بگیرد ، سلولهای شما متوقف می شوند و در صورت عدم درمان بسیار سریع می میرید.
به همین دلیل بدن شما برای تنظیم دقیق تراز pH خود روشهای مؤثر بسیاری دارد. این به عنوان هموستاز اسید پایه شناخته شده است.
در واقع ، تغییر مقدار pH خون در افراد سالم تقریباً غیرممکن است ، اگرچه نوسانات ناچیز در محدوده طبیعی ممکن است رخ دهد.
با این حال ، غذا می تواند به طور قطع مقدار pH ادرار شما را تغییر دهد - اگرچه تأثیر آن تا حدودی متغیر است
دفع اسیدها در ادرار شما یکی از اصلی ترین راه هایی است که بدن شما تنظیم pH خون را انجام می دهد.
اگر یک استیک بزرگ بخورید ، چندین ساعت بعد از آنکه بدن شما زباله های متابولیکی را از سیستم شما خارج می کند ، ادرار شما اسیدی تر می شود.
بنابراین ، pH ادرار شاخص ضعیفی از pH کلی بدن و سلامت عمومی است. همچنین می تواند تحت تأثیر عوامل دیگری غیر از رژیم غذایی باشد.
بدن شما سطح pH خون را تنظیم می کند. در افراد سالم ، رژیم غذایی به میزان قابل توجهی بر pH خون تأثیر نمی گذارد - اما می تواند pH ادرار را تغییر دهد.
پوکی استخوان یک بیماری پیشرونده استخوانی است که با کاهش محتوای مواد معدنی استخوان مشخص می شود.این بیماری بخصوص در بین زنان یائسه بسیار شایع است و می تواند خطر شکستگی را به شدت افزایش دهد.
بسیاری از طرفداران رژیم های قلیایی بر این باورند که ، برای حفظ pH خون ثابت ، بدن شما مواد معدنی قلیایی مانند کلسیم را از استخوان های شما می گیرد تا اسیدهای موجود در غذاهای تشکیل دهنده اسید را بافر کند.
طبق این تئوری ، رژیم های تشکیل دهنده اسید ، مانند رژیم غذایی استاندارد غربی ، باعث از بین رفتن تراکم مواد معدنی استخوان خواهد شد. این نظریه به عنوان "فرضیه اسید خاکستر پوکی استخوان" شناخته شده است.
با این حال ، این نظریه عملکرد کلیه های شما را که برای از بین بردن اسیدها و تنظیم pH بدن ضروری است ، نادیده می گیرد.
کلیه یونهای بی کربنات تولید می کند که اسیدها را در خون شما خنثی می کند و بدن شما را قادر می سازد تا از نزدیک pH خون را کنترل کند
دستگاه تنفسی شما در کنترل pH خون نیز نقش دارد. هنگامی که یونهای بی کربنات از کلیه های شما به اسیدهای موجود در خون شما متصل می شوند ، آنها دی اکسید کربن را که شما تنفس می کنید ، تشکیل می دهند و آب را بیرون می آورید.
فرضیه اسید خاکستر همچنین یکی از محرکهای اصلی پوکی استخوان را از بین می برد - از بین رفتن کلاژن پروتئین از استخوان .
از قضا ، این از بین رفتن کلاژن به شدت با سطح پایین دو اسید - orthosilicic و اسید اسکوربیک یا ویتامین C - در رژیم شما مرتبط است .
به خاطر داشته باشید که شواهد علمی که اسید رژیم غذایی را با تراکم استخوان یا خطر شکستگی مرتبط می کند ، مخلوط شده است. در حالی که بسیاری از مطالعات مشاهده هیچ ارتباطی پیدا نکرده اند ، برخی دیگر پیوند قابل توجهی را پیدا کرده اند (منبع 13Trusted ، 14Trusted Source ، منبع 15Trusted ، منبع 16Trusted ، 17Trusted Source).
آزمایشات بالینی - که دقیق تر به نظر می رسند - نتیجه گرفته اند که رژیم های غذایی اسیدی هیچ تاثیری بر میزان کلسیم بدن ندارند (9Trusted Source، 18، 19Trusted Source).
در هر صورت ، این رژیم ها با افزایش احتباس کلسیم و فعال کردن هورمون IGF-1 ، که باعث ترمیم عضلات و استخوان ها می شود ، سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد (20Trusted Source، 21Trusted Source)
به همین ترتیب ، یک رژیم با پروتئین بالا و تشکیل اسید احتمالاً با سلامت بهتر استخوان ها مرتبط است
اگرچه شواهد متفاوت هستند ، اما اکثر تحقیقات از این تئوری پشتیبانی نمی کنند که رژیم های غذایی اسیدی به استخوان های شما آسیب می رسانند. پروتئین ، ماده مغذی اسیدی ، حتی به نظر می رسد مفید باشد.اما قطعا رژیم قلیایی و نوشیدن آب قلیایی در پیشگیری از پوکی استخوان موثر هستند.
بسیاری از افراد معتقدند که سرطان فقط در محیط اسیدی رشد می کند و با رژیم غذایی قلیایی قابل درمان با سنگ معدنی است.
با این حال ، بررسی های جامع در مورد رابطه بین اسیدوز ناشی از رژیم غذایی - یا افزایش اسیدیته خون ناشی از رژیم - و سرطان نتیجه می گیرند که هیچ ارتباط مستقیمی وجود ندارد (22Trusted Source، 23Trusted Source).
در مرحله اول ، مواد غذایی به طور قابل توجهی بر pH خون تأثیر نمی گذارند (8 منبع معتبر ، منبع 24Trusted).
دوم ، حتی اگر فرض کنید غذا می تواند مقدار pH خون یا بافتهای دیگر را تغییر دهد ، سلولهای سرطانی محدود به محیطهای اسیدی نمی شوند.
در حقیقت ، سرطان در بافت طبیعی بدن رشد می کند ، که pH آن کمی قلیایی 7.4 است. بسیاری از آزمایش ها با موفقیت سلول های سرطانی را در یک محیط قلیایی رشد داده اند (25 منبع معتبر).
و در حالی که تومورها در محیطهای اسیدی سریعتر رشد می کنند ، تومورها خود این اسیدیته را ایجاد می کنند. این محیط اسیدی نیست که سرطان را ایجاد می کند ، بلکه سرطانی است که محیط اسیدی را ایجاد می کند (26 منبع معتبر). بنابراین باید در رژیم افراد دارای سرطان مواد غذایی قلیایی و نوشیدنی هایی قلیایی قرار داد.
هیچ ارتباطی بین رژیم غذایی تشکیل اسید و سرطان وجود ندارد. سلول های سرطانی همچنین در محیط های قلیایی رشد می کنند.اما باید در هنگام بروز سرطان محیط بدن را قلیایی کرد تا از پیشرفت سرطان جلوگیری نمود.
بررسی تئوری اسید قلیایی از دیدگاه تکاملی و علمی اختلافات را نشان می دهد.
یک مطالعه که تخمین می زند 87٪ از انسانهای پیش از کشاورزی رژیمهای غذایی قلیایی مصرف می کنند ، بحث اصلی درمورد رژیم غذایی قلیایی مدرن را تشکیل می دهند (27 منبع معتبر).
تحقیقات اخیر تقریبا نشان می دهد که نیمی از انسان های قبل از کشاورزی رژیم های غذایی قلیایی خالص خورده اند ، در حالی که نیمی دیگر رژیم های تشکیل دهنده اسید خالص خورده اند (28Tusted Source).
به خاطر داشته باشید که اجداد دورافتاده ما با دسترسی به غذاهای متنوع ، در اقلیم های بسیار متفاوت زندگی می کردند. در حقیقت ، افراد بیشتر به سمت استوا ، به دور از مناطق گرمسیری حرکت می کنند (29 منبع معتبر) رژیم های اسیدی رایج بودند.
علیرغم این واقعیت که تقریبا نیمی از شکارچیان مشغول خوردن رژیم غذایی اسیدپاشی خالص بودند ، اعتقاد بر این است که بیماریهای مدرن بسیار کمتر متداول بوده اند (30).
مطالعات فعلی حاکی از آن است که نیمی از رژیمهای غذایی اجدادی به ویژه در بین افرادی که به دور از خط استوا زندگی می کردند اسید ساز بودند.
رژیم قلیایی کاملاً سالم است ، ضمن اینکه غذاهای فرآوری شده را محدود می کند ، مصرف زیاد میوه ، سبزیجات و غذاهای گیاهی سالم را ترغیب می کند.
برخی مطالعات نشان می دهد که اثرات مثبتی در زیرمجموعه های بسیار کمی از جمعیت وجود دارد - رژیم غذایی قلیایی ، پروتئین کم ، ممکن است به نفع مبتلایان به بیماری مزمن کلیه باشد (31 منبع معتبر).
به طور کلی رژیم قلیایی سالم است زیرا بر اساس غذاهای کامل و غیر فرآوری شده است. هیچ مدرک معتبری نشان نمی دهد که این ارتباط با سطح pH دارد.
مواد غذایی که در مطلب بالا ذکر شد را می توانید از هر فروشگاهی تهیه نمایید اما آسانترین راه برای قلیایی کردن بدن ، نوشیدن آب قلیایی است . شما می توانید آب قلیایی لوکساب را از نزدیکترین سوپر مارکت و فروشگاه های زنجیره ای تهیه نمایید.
خودروها جهت تولید نیازمند اختلاط سوخت و هوا به نسبت مشخص به منظور یک احتراق کامل هستند.
شرایط هوا و سوخت تأثیر زیادی روی کیفیت احتراق و در نتیجه توان خروجی خودرو دارد. فیلتر هوای خودرو عامل تمیز کردن هوای ورودی به موتور می باشد.
ذرات معلق
و گرد و غبار در صورتی که از فیلتر عبور کنند،در احتراق درون سیلند می
سوزند و باعث آلودگی و سایش قطعات متحرک می گردند. گرفتگی فیلتر هم عاملی
برای تولید آلودگی است.چطور می توان مانع گرفتگی فیلتر شد؟در پاسخ باید گفت
هر وسیله ای اگر درست استفاده شود ولی باز هم تاریخ مصرفی دارد الاینده
های محیطی نمی گذارند فیلتر هوا همیشه سالم و تمیز بماند،بنابراین بعد از مدتی که عمر فیلتر هوا به پایان رسید باید تعویض شود.
پارامترهای خودرو با دستگاه عیب یاب و میزان آلایندگی های خروجی با دستگاه تست گاز QRotech اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که عدم تعویض فیلتر در زمان معین باعث افزایش مصرف سوخت تولید (افزایش طول طمان پاشش انژکتور)، هیدروکربن های نسوخته در اگزوز (HC) و افزایش گازهای منواکسید کربن (CO) و اکسیدهای نیتروژن (NOx) و همچنین گرم تر کارکردن موتور شده است در دور آرام میزان افزایش (HC) و (CO) و ترتیب ۲۶% و ۱۵% بوده است و در دور ۲۵۰۰ این افزایش برای فیلتر کثیف به ترتیب ۹% و ۱۴% بوده است.
در مقایسه یک فیلتر تمیز با یک فیلتر اسپورت معلوم شد. هوای بیشتری وارد موتور می شود و موتور با مخلوط نامناسبی کاری می کند که باعث افزایش هیدروکربن های نسوخته در اگزوز (HC) تا ۱۷% در دور ۲۵۰۰ شده است.
در نتیجه صرفاً ایجاد امکان ورود هوای بیشتر به موتور باعث بهبود عملکرد موتور نمی شود، بلکه باید موارد دیگر مانند شمع ونرم افزار ECU تمهیداتی اندیشیده شود.
تأثیر تعویض فیلتر هوا بر پارامترهای موتور
فیلتر هوای خودرو یک جنس مصرفی است که عمر محدودی دارد وبسته به کارکرد ماشین هر۱ یا۲ ماه یکبارتعویض می شود( استاندارد تعویض فیلتر هوا بین ۳ تا ۵ هزارکیلومتر میباشد).
به کار بردن فیلتر نامرغوب و غیر استاندارد علاوه بر افزایش زیاد مصرف سوخت می تواند صدمات زیادی را به موتور اتومبیل وارد سازد.
فیلتر هوای خودرو یک جنس مصرفی است که در تمامی انواع خودرو استفاده می شود و باید بسته به کارکرد ماشین هر ۱ یا۲ ماه یک بار تعویض شود و علاوه بر آن تعویض به موقع آن تا ۳۰ درصد مصرف بنزین را در خودرو کاهش می دهد .
اینکه با وجود فراوانی خودرو در کشور ما این محصول همواره متقاضی فراوانی دارد.
همچنین محل جایگیری و استقرار فیلتر هوای ماشین،در نوع های مختلف ماشین ها متفاوت می باشد و اگر به درستی انجام نشود هوای لازم به جای عبور از فیلتراسیون از درزها عبور می کند و فیلتراسیون به خوبی انجام نخواهد شد و صدماتی را به موتور وارد می کند.
این نوع از فیلترها بیشترین استفاده را در خودروهای شخصی دارند.اغلب آنها دارای لبه ای لاستیکی یا پلاستیکی هستند که در درون آن کاغذی به شکل مناسب تا خورده وجود دارد. این فیلترها ارزان هستند و مراحل نصب راحتی نیز دارند.
فیلترهای روغنی امروزه کاربرد زیادی ندارد. این نوع از فیلترها بیشتر در خودروهای قدیمی به کار برده می شود و بعد از به وجود امدن فیلترهای کاغذی استفاده از آنها کم شد.
این نوع از فیلترها از پلی مرهای اشباع شده از روغن ساخته می شود. جدا کردن ذرات معلق توسط این فیلترها بیشتر از فیلترهای کاغذی است. فیلترهای کاغذی معمولا جوابگو بوده و ارزانتر هستند اما فیلترهای اسفنجی برای محیط هایی با عمر بالا مانند ماشین آلات مربوط به کارخانه ها ، کامیون ها و … کاربرد دارد.
پارچه های پنبه ای با منافذ ریز نوع دیگری از فیلترهای هوا هستند که قابلیت استفاده مجدد آنها وجود دارد. به نحوی که می توان آن ها را شست و بارها استفاده کرد.
تأثیر تعویض فیلتر هوا بر پارامترهای موتور
تأثیر تعویض فیلتر هوا بر پارامترهای موتور : فیلتر هوای خودرو هم به مانند سایر اجزای موتور دارای اهمیت فراوانیست و در خودرو نقش فیلتراسیون هوا را بر عهده دارد.
فیلتر هوا وسیله ای است که در سر راه هوای ورودی به موتور خودرو قرار میگیرد و ذرات ناخالص موجود در هوا را میگیرد و وظیفه آن کنترل میزان هوی ورودی به موتور می باشد.
تأثیر تعویض فیلتر هوا بر پارامترهای موتور : در اکثر خودروها دسترسی به فیلتر هوا کار ساده ای می باشد. روی فیلتر هوا را معمولا با قابی می پوشانند که توسط چند گیره محکم شده و به راحتی با دست قابل باز کردن هستند . فقط میزان کمی از وسایل نقلیه وجود دارد که برای دستیابی به فیلتر هوایشان نیاز به آچار دارند .
بعد از برداشتن درپوش فوق باید فیلتر هوا را از محفظه خود بیرون آورد و در مقابل یک منبع نور قرار داد. تیره و مات بودن فیلتر نشانه این است که فیلتر کثیف بوده و دیگر نمی تواند به صورت کارآمد ذرات گرد و غبار را از جریان هوا جدا کند.
تأثیر تعویض فیلتر هوا بر پارامترهای موتور : این مسئله به قدری مهم است که اگر فیلتر هوا کثیف باشد و با سرعت ۸۰ کیلومتر در ساعت حرکت کنید، با مصرف هر لیتر بنزین تقریبا نیم کیلومتر کمتر جلو میروید.
مثلا خودروی شما اگر با مصرف هر لیتر بنزین معادل ۱۵ کیلومتر جلو میرود، وقتی فیلتر هوا کثیف باشد همین مقدار بنزین مصرف میکند ولی معادل ۱۴٫۵ کیلومتر جلو میرود.
فرآیند تعویض فیلتر هوا بستگی به نوع خودرو دارد .شما می توانید با تعویض به موقع فیلتر هوا و استفاده از فیلتر استاندارد ضمن سالم نگه داشتن و بالا بردن عمر مفید موتور خودرو ۲۰ تا ۳۰ درصد مصرف سوخت خودروی خود را کاهش دهید.
یکی از عوامل مهم در افزایش مصرف سوخت خودروها پایین بودن شیشه خودرو در زمان حرکت با سرعت بیش از ۴۵ کیلومتر در ساعت است. هنگامی که خودرو درحال حرکت است نوع طراحی آن به صورتی انجام شده است که همواره هوا از بالا ، پایین و اطراف خودرو عبور کند و اگر موانعی در عبور هوا در این حالت به وجود بیاید باعث فشار بیشتر به موتور و توان حرکتی خودرو می شود که در مثال برای این موضوع باید به پایین بودن شیشه ها در حال حرکت اشاره کرد که یکی از عوامل در بر هم زدن ایرودینامیک خودرو در هنگام حرکت و عبور هوا می باشد.
یکی دیگر از عوامل افزایش مصرف سوخت خودروها روشن بودن کولر خودرو در فصل گرم است زیرا زمانی که کمپرسور کولر روشن است برای فعالیت خود نیازمند به مواردی همچون فشار بیشتر موتور خودرو است که بتواند میزان سرمای دلخواه را با توجه به درخواست راننده عملی سازد و در حالت معمولی خودرویی که با سرعت ۸۰ کیلومتر در دمایی برابر با ۳۰ درجه سانتیگراد در حال حرکت است مصرفی در حدود ۴ الی ۷ درصد بیشتر از زمان خاموش بودن کولر را دارا است.
یکی دیگر از عواملی که باعث به وجود آمدن مصرف بیشتر در خودروها میشود کم شدن باد لاستیک ها و یا کم کردن آنها است.
اگر راننده به میزان باد تایر های خودرو خود دقت نداشته باشد اتومبیل در حال حرکت با فشار و کندی بیشتری در حال جلو رفتن است و این موضوع باعث میشود تا موتور برای جلو بردن خودرو فشار بیشتری را تحمل کند
اما در سوی دیگر برخی مالکان برای عبور از سطوحی همانند سنگ ریزه و یا مسیرهای برفی باد لاستیک ها را کم می کند که البته این عمل کاملاً درست است اما باعث به وجود آمدن فشار بیشتری بر روی موتور اتومبیل شده و در نتیجه مصرف سوخت افزایش مییابد.
یکی دیگر از موارد افزایش سوخت خودروها، دست کاری موتور و دیگر ادوات است. زمانی که یک خودرو در بخش پیشرانه خود از حالت فابریک یا همان کارخانه برای مواردی همچون مسابقات سرعت یا حرکت های نمایشی خارج میشود با اضافه شدن لوازم جانبی برای افزایش قدرت و راندمان ،مصرف سوخت بیشتر از حالت اولیه دارا خواهد بود که این عمل در راستای علاقه مالک خودرو به این حوزه، امری اجتناب ناپذیر است.
از دیگر موارد افزایش مصرف سوخت در خودروهای امروزی ،ایجاد تغییرات در ظاهر آنها است زمانی که یک شخص بخواهد بر روی خودروی خود کارهایی همچون تغییرات ظاهری را انجام دهد باعث افزایش وزن خودرو و تغییرات در تقسیم بندی وزن اتومبیل در قسمت جلو و عقب خواهد شد که این امر موجب فشار بیشتر به موضوع در زمان شروع به حرکت و ترددهای روزانه شده و در نتیجه مصرف سوخت اتومبیل افزایش خواهد یافت
یکی دیگر از مواردی که باعث افزایش مصرف سوخت خودروها در تمامی نقاط جهان می شود تغییر سایزتایرها و رینگ ها است هنگامی که سایز لاستیک و رینگ خودرو از عدد اعلامی کارخانه سازنده خارج می شود باعث اصطکاک بیشتر اتومبیل با جاده شده و این امر به خودی خود باعث افزایش فشار بر روی پیشرانه و در نتیجه افزایش مصرف سوخت می شود.
تجهیزات و لوازم آشپزخانه صنعتی بسیار متفاوتند، اما به چهار گروه اصلی لوازم آماده سازی،لوازم پخت، لوازم سرو و لوازم جانبی شناخته میشوند.
اگر بخواهید این لوازم را شناسایی کنید،در میابید که گستردگی زیادی دارند و انتخاب لوازم مورد نیاز و صحیح ، کار دشواری است و در این میان توصیه ما این است که از مشاوران و متخصصان در این امر راهنمایی و مشاوره بگیرید.
بعد از شناسایی صحیح تجهیزات و لوازم مورد نیاز در آشپزخانه صنعتی ( ابعاد و اندازه،مشخصات فنی، سرعت و کیفیت و کارآیی )،باید با توجه به منو و ظرفیت،لوازم آشپزخانه صنعتی،تصمیم گیری نهایی در خصوص تهیه این لوازم انجام شود.
برای رستوران هایی که تنوع زیادی در منوی خود ندارند و آماده سازی غذاها به صورت خطی انجام می گیرد این نوع پیکر بندی برای آشپزخانه فست فودها، ساندویچی ها و پیتزا فروشی ها بسیار مناسب می باشد.
این نوع پیکربندی برای آشپزخانه هایی که آماده نمودن سریع غذاها را انجام می دهند مناسب است. برای مثال در این نوع آشپزخانه بدون در نظر داشتن هدر رفتن انرژی ممکن می باشد یخچال کنار سرخ کن قرار گیرد تا سرعت آماده سازی سیب زمینی های سرخ کرده افزایش یابد.
در این نوع آشپزخانه ها میزها مانند نوع منطقه ای قرار می گیرند با این تفاوت که در وسط آشپزخانه یک بلوک اصلی قرار دارد قسمت مرکزی معمولا برای پخت و پز استفاده می گردد در حالی که آماده سازی (شستشو و خرد کردن) در میزهای کناری انجام گرفته اند. برعکس این مدل نیز امکان پذیر است.
میز کارها با توجه به نوع کاری که انجام می شود در منطقه ای کنار هم قرار می گیرند ( نظافت ، برش ، ترکیب و …) در این نوع طراحی میزها با تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای عملکرد بهتر تجهیز می گردند (سطل آشغال، مخلوط کن، چاقوها و …).
فروش مستقیم فیلتر هوا از کارخانه
فروش مستقیم فیلتر هوا از کارخانه : اکثر فیلتر های هوا از سلولز عمل آوری شده ، کاغذکه با فیبر های مصنوعی ترکیب شده اند ساخته می شوند. آنها اکسید سیلیسیم و سایر ذرات آلوده را در خود جذب می نمایند و این ذرات با بافت فیلتر ترکیب می شوند. نوعی فیلتر هوا ذرات آلوده ۵ تا ۶ میکرونی و بزرگتر را جذب نموده و همچنین قادر است ۸۰ تا ۹۰ درصد ذراتی که کوچکتر از ۲ میکرون هستند را جذب خود نماید. بعضی از بهترین فیلترهای هوا می توانند تمامی ذرات ۲ میکرونی و بزرگتر و اکثر ذرات ۱ میکرونی را در خود نگه دارند. جهت مشاوره وخرید بهترین کیفیت فیلتر هوا با ما در ارتباط باشید.
اگر فیلتر هوا تعویض نشود ،تجمع ذرات آلوده سبب بسته شدن منافذ عبور هوا شده و جریان هوای عبوری از فیلتر محدود می گردد. راندمان فیلتر با جذب هرچه بیشتر ناخالصی ها بالاتر می رود.
اما زمانی که میزان آلودگی در درون فیلتر از حد معمول فراتر رود ، عبور هوا از بین آن سخت و سخت تر خواهد شد. در نتیجه موتور برای دریافت حجم هوای یکسان ،مکش شدیدتری انجام می دهد.
تاثیر این امر بر واکنش دریچه گاز ، عملکرد موتور و مصرف اقتصادی سوخت قابل توجه است حجم هوای ورودی افت می کند . پیامد دیگر گرفتگی فیلتر می تواند بالا رفتن آلاینده منو اکسید کربن و یا عدم تائید خودرو در تست آلاینده های خروجی از اگزوز باشد.
سازندگان تجهیزات اصلی خودرو ، توصیه می کنند که فیلترهای هوای کنونی پس از طی ۳۰۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ مایل تعویض شوند. اما زمان مناسب برای تعویض یک فیلتر هوا به وضعیت کارکرد موتور بستگی دارد. روش مناسب ، بازبینی سالیانه فیلتر و تعویض آن در هر ۲ سال یک بار یا پس از طی ۲۴۰۰۰ مایل ، البته با توجه به نحوه رانندگی است.
فروش مستقیم فیلتر هوا از کارخانه
برای بررسی فیلتر ، درپوش آن را باز نمایید، که با بست ها یا سایر اتصالات نگه داشته شده است. فیلتر را درآورده و در برابر تابش نور آفتاب قرار دهید. اگر فیلتر خیلی تیره و پرتوهای عبوری از آن کم باشند ، نشانه گرفتگی بیش از حد فیلتر است و باید آن را تعویض نمود.
با ضربه زدن به فیلتر بر روی یک سطح صاف و یا با استفاده از مکنده می توان اندکی عمر آن را تمدید نمود و با کاهش رسوبات قسمت های گرفته شده ، تا حدی منافذ آن قسمت ها را باز نمود. انجام این کارها رسوبات سطحی را برطرف می کند ولی برای جداسازی ذراتی که با بافت فیلتر ترکیب شده اند ، سودی ندارد. هرگز المنت فیلتر کاغذی خشک را نشویید ، زیرا این کار سبب خرابی فیلتر می شود.
شرکت صنعت سگال فیلتر با همکاری متخصصان و کارشناسان خود در صنعت فیلتر سازی ، آماده ارائه مشاوره خدمات فنی و مهندسی در زمینه ی طراحی ، ساخت ، تامین مواد ، نصب و راه اندازی ، نگهداری و تعمیرات در خصوص صنعت فیلترسازی می باشد که با استفاده از زبده ترین و ساده ترین تیم کارشناسی و فنی آماده ارائه خدمات رسانی می باشد.
یکی از بزرگترین دلایل تعویض منظم فیلتر هوا، کاهش مصرف سوخت است. بر اساس برخی تحقیقات صورت گرفته تعویض فیلتر هوای کثیف ،باعث کاهش مصرف سوخت شده و تا ۱۴ درصد عملکرد بهتر خودروهای کاربراتوری را در پی دارد. تعویض به موقع فیلتر هوا باعث بهبود ۶ تا ۱۱ درصدی شتاب خودرو های انژکتوری نیز میشود.
مطالعات دیگر ادعا می کنند که این امر افزایش ۱۰ درصدی مسافت پیموده شده را به همراه دارد که باعث صرفهجویی سوخت می شود بدون توجه به این اعداد نیز میتوان به صورت خیلی ساده به این موضوع پی برد که فیلتر هوای تمیز باعث بهبود جریان هوای ورودی به موتور شده، عملکرد آن را افزایش داده و مصرف سوخت را کاهش می دهد.
برای ساخت و آماده سازی خط تولید فیلتر هوا به وسیله ماشین آلات، دستگاه ها و تجهیزات گوناگونی وجود دارد که هرکدام بخشی از تولید فیلتر هوا در منزل را انجام میدهند. و برای ساخت و آماده سازی خط تولید فیلتر هوا به روش دستی ، موارد مورد نیاز : پلی – ایزو – کاغذ چین خورده استاندارد فیلتر هوا – کاغذ خام فیلتر هوا – دی ام اف – چسب کاغذفیلترهوا – توری فیلترهوا میباشد.